Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/klitomst/domains/sprawdzonyelektryk.pl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
OPINIE ELEKTRYK - SprawdzonyElektryk.pl
Zaznacz stronę

DODAJ OPINIE

DODAJ OPINIĘ O FIRMIE

 
 
 
 
 
 
Pola oznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail nie jest publikowany.
Z powodów bezpieczeństwa Twój adres IP będze zachowany 100.26.176.111.
1088 wpisów.
Aleksandra napisał/a 2 lutego 2023
Usługa wykonana profesjonalnie. Pan Kacper to naprawdę dobry, miły i rzetelny fachowiec. Przyjechał na czas, od razu znalazł usterkę i szybko ją naprawił, tłumacząc wszystko w zrozumiały sposób. W razie awarii będę dzwonić. Bardzo polecam!!
Grzegorz napisał/a 2 lutego 2023
Profesjonalne i szybko. Polecam.
Stanislaw napisał/a 1 lutego 2023
dodam opinie po usunięciu usterki.
Andrzej napisał/a 1 lutego 2023
usługa wykonana w czasie umówionym, super profesjonalnie przez osobę o wysokiej kulturze osobistej nadto bardzo sprawnie i szybko.
Monika napisał/a 31 stycznia 2023
Usługa wykonana super profesjonalnie. Kontakt z firmą prosty, przyjazd punktualny, na miejscu szybko i sprawnie.
Ewa napisał/a 31 stycznia 2023
Bardzo profesjonalna usługa w wykonaniu Pana Krzysztofa. Polecam wszystkim, którzy mają jakikolwiek problem z elektrycznością. Raz jeszcze bardzo dziękuję za pomoc.
Amelia napisał/a 17 stycznia 2023
Super! Dojechali do mnie w 30 minut ! Wymienili bezpieczniki w chwile! Profesjonaliści.
Marek napisał/a 16 stycznia 2023
Montaż instalacji elektrycznej przebiegl bez żadnego problemu i najmniejszych zastrzeżeń. Panowie skończyli 2 dni szybciej niż było planowane. Posprzątali po sobie i wystawili potrzebne dokumenty. Polecam
Wi napisał/a 16 stycznia 2023
Polecam tę firmę, wykonali bardzo dobrze swoją robotę i cena też była zaskakująco mała jak na to co robili, znaleźli wolny termin pomimo dużej ilości zleceń, pracownicy są wyrozumiali i pomocni.
Marlena napisał/a 16 stycznia 2023
Elektryk zaskoczył mnie pozytywnie ,jeden z najlepszych Elektryków godnych polecenia.Usługa bardzo dobrze i starannie wykonana ,bez zawahania mogę go z przyjemnością polecić innym.
Monika napisał/a 16 stycznia 2023
Choć to była niedziela, szybko i profesjonalnie. Dziękuję
Jonatan napisał/a 15 stycznia 2023
Bardzo profesjonalnie wykonana usługa i bardzo miły technik. Wytłumaczył problem i rozwiązał go sprawnie. Proszę o pochwalenie pracownika, niestety mam jedynie numer zlecenia (228/1/2023), bez imienia. Polecam firmę w 100%!
Natalia napisał/a 14 stycznia 2023
Szybko i profesjonalnie. polecam
Dorota napisał/a 14 stycznia 2023
Pan Arek super gość. Pełna profeska.
Anna napisał/a 14 stycznia 2023
Pan technik super, uprzejmy, konkretny, serwis profesjonalny i bardzo szybki, polecam
Jan napisał/a 13 stycznia 2023
Świetna robota. Ekspresowo, tanio i widać że wykonane przez profesjonalistę.
Julianów napisał/a 13 stycznia 2023
Szybka i właściwa diagnoza, a przede wszystkim naprawa usterki. Polecam ten serwis naprawczy.
Andrzej napisał/a 12 stycznia 2023
Firma Pana Wojtka TOP z najlepszych. Wykonawcy innych firm powinni brać z nich przykład. Wszystko dotrzymane co do słowa. Nie było miejsca na błędy. Polecam ich mega! Cieszę się, ze Was znalazłem.
Dorota napisał/a 12 stycznia 2023
Szybka reakcja od zgłoszenia usterki. W ciągu godziny przyjechał Pan elektryk. Usunął usterkę szybko i fachowo. Miła obsługa. Widać profesjonalizm w podejściu do wykonywanej pracy. Polecam z całego serca wszystkim tym, którzy mają problem z elektryką.
Elwira napisał/a 12 stycznia 2023
Fachową robota, szybko sprawnie i solidnie. Pan Arek bardzo dobry specjalista, dziękuję

Elektryk to fachowcy zajmujący się montażem, naprawą oraz przeglądami instalacji elektrycznych. Podstawową usługą oferowaną przez elektryk jest udzielanie pomocy w sytuacjach wszelkiego rodzaju problemów z prądem i urządzeniami, z których korzystają domownicy. W przypadkach nagłych awarii możemy zwrócić się do pogotowania elektrycznego, które zostało stworzone z myślą o zapewnieniu szybkiej pomocy w przypadku usterek lub awarii związanych z instalacją oraz urządzeniami elektrycznymi. Dodatkowo, do zadań elektryka należy zaprojektowanie i wykonanie instalacji elektrycznej w nowych budynkach. Funkcja elektryk wiąże się z odpowiedzialnością i potencjalnym zagrożeniem jakie niesie ze sobą praca z prądem. Dlatego też, do tego zajęcia, wymagana są odpowiednie kwalifikacje. Uprawnienia zdobywane poprzez odbycie kursu i zdanie egzaminu potwierdzają umiejętności fachowca. Szukając dobrego elektryk, który posiada nie tylko kwalifikacje, ale także doświadczenie, warto zwrócić się do elektryk24h. Nasz fachowiec posiada odpowiednią wiedzę, dzięki której sprawnie zrealizuje powierzone nam przez Ciebie zadanie, poczynając od podłączenia płyty indukcyjnej i piekarnika, przez naprawę bezpieczników, aż do modernizacji liczników. Sprawdzony elektryk wykona także pomiary elektryczne oraz odbiory instalacji elektrycznych.

W dzisiejszych czasach dostęp do prądu stał się standardem. Wielu z nas jest przyzwyczajonych do tego, że on po prostu jest. To właśnie w oparciu o niego działa większość sprzętów, które są nam potrzebne do codziennego funkcjonowania. Każda przerwa w dostawie prądu napawa nas niepokojem i sprawia, że chcemy jak najszybciej uporać się z każdą usterką. W takich sytuacjach najlepiej zdać się na pomoc elektryk. Samodzielne uporanie się z usterką w większości przypadków skończy się pogorszeniem sytuacji albo urazem. Z prądem nie ma żartów i dlatego właśnie najlepiej korzystać z usług profesjonalnego, wykwalifikowanego elektryk z uprawnieniami. Jedynie osoba z uprawnieniami jest w stanie sprawdzić naszą instalację, zanim zostanie ona oddana do bezpiecznego użytkowania domownikom obiektu. Niezbędna w tym celu jest dokładna znajomość norm i odpowiednich procedur do których musi stosować się elektryk przy właściwej ocenie funkcjonalności instalacji. Nie każda osoba znająca się na elektryce może dokonać odbioru instalacji, ponieważ potrzebne są do tego odpowiednie kwalifikacje.

Śledź nasz profil

Elektryk24h.com – Usługi Elektryczne 24h

Twój tani i sprawdzony Elektryk

bok@elektryk24h.com